divendres, 29 de maig del 2009

Dues convocatòries per preparar l'arribada del Mamut


  • La primera, presentació al Consell de Cultura del nostre projecte. Serà el dia 2 de juny, a les 18,30 a la Torre del Baró. Només algunes de les entitats adherides al Mamut són membres de ple de dret del Consell de Cultura. Però totes podem assistir-hi. En aquesta reunió presentarem formalment la nostra proposta al Consell. Com més persones hi puguem participar, molt millor!
  • Reunió de totes les entitats el dijous 11 de juny, a les 8 del vespre, a l'auditori Pau Picasso. Tots, totes, entitats i persones interessades, sereu benvinguts.

divendres, 8 de maig del 2009

El 28 de maig, a les 8 del vespre

Ens reunim per parlar del Mamut i de la Festa Major. Ets convidat a participar-hi, tant a nivell personal com en nom de qualsevol entitat de la ciutat.
Ens trobarem al Pau Picasso.
T'hi esperem!

diumenge, 3 de maig del 2009

Portarem el Mamut a la Festa Major!


O si més no, això és el que ens agradaria a una bona colla d'entitats de Viladecans, que voldríem aportar un element revitalitzador i cohesionador a la nostra Festa Major.
A la taula rodona que va convocar el Viladecans, punt de trobada amb la presència de tots els partits polítics amb representació a l'Ajuntament, es va dir que seria desitjable trobar aquesta espurna d'identitat viladecanenca que ens ajudés a viure la Festa Major com una festa singular, la nostra festa. I es va dir també que aquesta tasca és responsabilitat d'entitats i de ciutadans i que difícilment pot imposar-se per decret des del govern municipal.
Doncs bé. Ens hem posat a treballar. I unes quantes entitats us proposem portar el Mamut a la Festa Major. Un mamut que fa un any més o menys que va decidir retornar, i que ens va agafar per sorpresa. De sobte hem descobert un element de la nostra ciutat que tots i totes podem fer nostre sigui quina siguia la nostra edat, el nostre sexe, la nostra formació, la música que ens agrada, el tipus de feina o d'activitat que fem, la nostra cultura, la nostra llengua habitual, les nostres creences religioses, les nostres opcions polítiques, el nostre lloc de procedència, el nostre equip de futbol. El Mamut és de tothom.
Per això, des d'aquí us convidem a afegir-vos a aquesta tornada del Mamut que anem preparant entre tots. Tant com a entitats com a títol invidual. Podeu escriure'ns a mamutviladecans@gmail.com. Benvinguts, benvingudes!

A la televisió de Gavà...

La roda de premsa