dijous, 29 d’abril del 2010

Hem guanyat un premi!!!!

Acabo d'anar a la seu de CCOO del Baix Llobregat. Avui es concedien els premis de Cohesió Social i Compromís Cívic en la seva IV edició. Són uns premis que concedeix l'Aula de Formació Joan N. García-Nieto, una figura prou coneguda en la lluita obrera del Baix Llobregat.
I... m'han donat un dels premis, un accessit, acompanyat de 500 € que m'aniran la mar de bé per materialitzar-me de nou a la meva ciutat.
Encara estic emocionat (i potser amb alguna copeta de cava de més). Per moltes coses: perquè García-Nieto va ser un personatge coherent i compromès amb els homes i dones del Baix, i és tot un honor per mi un premi que du el seu nom. En segon lloc, perquè el premi és per a moltes entitats de la ciutat que creuen en Viladecans i en el potencial festiu, solidari, compromès de la seva gent. Fins ara han gaudit del premi de la satisfacció del treball mutu, però un reconeixement públic no fa mal a ningú. Al contrari.
I perquè, caram, m'està costant molt trobar fons per materialitzar-me. Això de la crisi m'afecta (i alguns potser ho utilitzen com a pretext). Potser perquè la festa es veu com una cosa secundària, però la festa té elements fonamentals per a les persones: la creativitat, la imaginació, la identitat, la relació... En fi. Felicitats, i moltes gràcies a tots, amics i amigues.
Us deixo amb una foto on jo no surto, perquè el premi m'ha agafat per sorpresa. Hi podreu reconèixer Joan Saura, Conseller d'Interior, i Toni Mora, Secretari General de les CCOO del Baix Llobregat. L'acte ha estat també un homenatge a Miguel Hernández, amb dos magnífics rapsodes. Un petó.

1 comentari: