dijous, 10 de setembre del 2015

MAMULLADA 2015, UN RIU DE GENT A VILADECANS



Feia una tarda una mica freda, sobretot quan es movia una mica l'aire. Això, no va impedir que nens, nenes, joves i no tan joves omplissin els carrers de Viladecans per que jo els mullés. He tornat a sortit, per sisena vegada, mamullant a la nostra Festa Major. I ja van unes quantes i cada cop ve més gent a mamullar-se. Aquesta vegada a més hi han hagut novetats i es que he tingut convidats, uns convidats molt alegres i simpàtics, que ens acompanyaven a la meva Colla, a la gent de "LA PEPA" (si aquests/tes que ens omplen els gots amb el pixum de mamut) i a la tradicional xaranga Jaleo Band que ja fa anys que ens acompanya. Els nous amics eren Kanaloa Batukada que ens posaven música en viu i el grup GODRAC de Mataró que ens ha portat la seva bèstia d'aigua "el GODRAC" per ajudar-nos a remullar a la gent.
Ah, i no podiem oblidar-nos d'aquells que ens fan cada cop que surto un reportatge fotogràfic, en Jaume Muns i Carles Castelló.
GRÀCIES A TOTS I TOTES PER HAVER FET POSSIBLE LA MEVA FESTA.
Un cop més, entre tots i totes hem aconseguit fer dels carrers de Viladecans un riu de gent, de diverses edats, sexe, procedència..., un riu d'alegria i ganes de passar-s'ho bé.

VILAMUT


 


 


 

 FOTOS DE CARLES CASTELÓ, JAUME MUNS I ALTRES.

 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada