dijous, 12 de gener del 2012

L'alcalde ens escriu

Doncs sí. Avui ens ha arribat una carta del Sr. Alcalde de Viladecans, en la qual ens felicita pel premi obtingut del Centre d'Estudis Comarcals. Diu així:
Em complau felicitar-vos ben sincerament per haver guanyat el Premi de Cultura Popular de la setena edició dels guardons de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat, lliurats el 25 de novembre d'enguany a Martorell i impulsats pel Centre d'Estudis Comarcal amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca i altres institucions oficials.
Aquest premi significa tota una recompensa a la vostra bona feina i a tot l'esforç que haveu esmerçat per aconseguir que les festes de la ciutat tinguin encara més brillantor i que Viladecans sigui reconeguda arreu per la figura del Mamut i els 'mamutaires'. Espero que la vostra nova distinció sigui la primera de tota una collita d'èxits. Enhorabona i feliç 2012!
Carles Ruiz, alcalde.
M'ha fet pujar els colors (groc i negre, naturalment). Sort que aquesta setmana arrenca la Festa Major d'hivern i tindré ocasió de desfogar-me d'aquests "subidons". Que per molts anys puguem fer semblants obres amb els mateixos manobres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada