dilluns, 29 d’agost del 2011

La cercavila del mocador


Dissabte començo a escalfar motors per a la Festa Major. Amb la Cercavila del Mocador, acompanyat pels grallers de Viladecans. Objectiu: omplir de mocadors Viladecans. Uns mocadors perquè els portis durant tota la Festa, i molt especialment als actes del Mamut: el pregó i la Mamullada.
  • Faré una visiteta als "Mamutaires d'honor", les entitats i comerços que han col·laborat econòmicament amb mi. Els donaré 25 mocadors perquè els puguin distribuir gratuïtament entre els seus socis o clients.
  • Deixaré un mocador a l'aparador de totes les botigues que vagi trobant perquè el posin a l'aparador i per crear ambient de Festa Major
  • Vendré mocadors, a 50 cèntims, a tothom qui ho vulgui. No et quedis sense! (també el podràs tenir si ens visites a la paradeta que muntarem dilluns, dimarts i dimecres de la setmana vinent a la plaça de la Vila (de 6 a 8 del vespre).
Enguany hem posat a la venda els mocadors. A un preu molt arregladet, la meitat del seu preu real, però això ens permetrà recuperar part dels diners. De fet, als organitzadors ens hagués agradat fer el doble de mocadors i regalar-los a tothom, perquè fa festa. Però el pressupost és el que és i també els dos anys anteriors, en què n'hem distribuït moltíssims (1000 el 2009, i 2000 el 2010) hem pogut veure com hi havia gent que els acaparava i n'hi havia que els llençava. Amb aquesta mesura, jo no vull pas arruinar ningú: ja farem preus arregladets per a les famílies nombroses. Ni vull fer molts diners: els mocadors, si s'aprofiten d'any en any, molt millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada